My Way To The Top

MyMarcomPassion-Alles-is-communicatie

Blog: MyWayToTheTop.nl – 6 april 2012

In 2008 heb ik mijn Bachelor Communications behaald aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Ik heb mij gespecialiseerd in de Marketing Communicatie. En een minor Journalistiek gevolgd.

Toen ik aan deze studie begon had ik, zoals zoveel studenten, een vaag idee wat ik wou gaan doen met mijn studie. Aangezien ik een toeristische achtergrond had, wou ik graag brochures maken bij een touroperator. Maar mijn opleiding bleek veel diverser en leuker te zijn dan ik had verwacht. En hierdoor zag ik veel meer kansen voor een toekomstige baan.

Het studentenleven was erg belangrijk voor mij! Wat een tijd heb ik in Groningen gehad. Stappen, Kei-week, noem maar op. En tja, heel af en toe voor een ‘net’ voldoende gaan zat er dan ook bij. Maar de meeste materie vond ik zo interessant dat ik de stof toch bestudeerde.

Voor mijn derdejaars stage heb ik mijn vleugels uitgeslagen naar het buitenland. Curaçao wel te verstaan! Wat heb ik hier een mooie tijd gehad. Ik liep stage in de media, ontmoette interessante mensen. Na het werk heerlijk nog even naar het strand. Bijna elke avond op stap. Het was een ideale combinatie van veel leren en vakantie vieren.

Na mijn stage, mijn specialisatie Marcom en mijn minor journalistiek, wist ik het. Ik wou graag de media in. En als ik moet verhuizen om iets te bereiken, dan doe ik dat. Daarom ben ik voor mijn scriptie verhuisd van Groningen naar Amsterdam.

Wil je meer over mij weten?
Dat kan via www.emydirks.nl, mijn Linkedin profiel of via Twitter @emydirks

Speciaal voor jou

Geef een reactie