Leuke dingen kosten toch geen energie?

geen energie meer?

Blog: MyWayToTheTop.nl – 8 april 2012

Yeahh, we zitten in ons nieuwe kantoor. Wat een uitzicht (op de Arena en de Ziggo Dome) en wat een ruimte! Het heeft een industriële look, wat de creativiteit nu al ten goede komt. En dit is pas dag 3! Dat belooft dus wat. Het is nog niet helemaal af, er moet nog wat decoratie komen. Maar het ziet er nu al gaaf uit.

Afgelopen weekend was ik 4 dagen vrij. 2 dagen weekend en we hadden 2 dagen vrij gekregen voor de verhuizing. En wat doe je als je een lang weekend vrij bent en het kost je geen vrije dagen. Dan moet en zal je een lang weekend weg. Beetje jammer dat ik dit te laat bedacht, want toen waren alleen de dure opties nog over naar Rome, Valencia, Milaan. Ik heb zelfs Parijs en Londen bekeken, terwijl ik daar al ben geweest. Maar ik heb wel wat gevonden.. Blankenberge! ‘Wat!?’denk je nu vast. Een plaatsje aan de kust in België. Mijn broertje woont hier met zijn vriendin. Heerlijk uitgewaaid op het strand. Geshopt in Brugge, wat is dat een leuke stad. En zondag weer richting huis.

Maandag weer lekker uitgerust aan het werk denk je dan. Nou nee hoor. Nieuwe indrukken, zo klein als ze ook kunnen zijn, kosten best veel energie. Een super leuk weekend gehad, een nieuw kantoor. Hartstikke hyper word ik ervan! Dus al ben ik lekker vrij geweest, het kost me nu best veel energie om deze, wederom korte, maar drukke week, i.v.m. Goede vrijdag en 2de paasdag, door te komen! Achja elk voordeel heeft zo zijn nadeel hè!

Nog 2 daagjes werken en dan weer lekker lang weekend. Daar ben ik nou echt aan toe ;)

Speciaal voor jou

Geef een reactie