Koningkaart; ontwerp je eigen kaart

koningkaart

Over een paar maanden is het zo ver; de bruiloft. Dat het een strandbruiloft zou worden stond gelijk vast! Helaas niet op Curaçao, omdat er dan bijna niemand kan komen. Maar gewoon hier in Nederland op het strand met iedereen erbij.  Grootste kans op de zon hebben we hier hartje zomer, dus dan gaat het gebeuren. Voor ons is dit de ideale periode, maar misschien ook een beetje lastig voor vrienden en familie met kinderen die in de zomervakantie op vakantie gaan. Het is nu dan ook de hoogste tijd om een Save-the-date kaarten te versturen.

Als thema voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor Vintage romantisch. Dit gaat terug komen in de styling van onze trouwlocatie, maar natuurlijk ook op onze Save-the-date kaarten en trouwkaarten. Alles moet wel matchen natuurlijk. Daar ik zelf ook een beetje kan vormgeven besluit ik een concept te maken. Helaas vindt mijn vriend deze te meisjesachtig. Hij heeft ook een concept gemaakt, maar die vind ik weer te strak en te mannelijk. Uit ervaring weten we dat ontwerpen voor jezelf een stuk lastiger is dan voor een ander en we besluiten dat het tijd efficiënter is om op zoek te gaan naar een website waar we een format kunnen kiezen en deze aan kunnen passen naar onze wensen. Nu komen alle nieuwsbrieven van Bruidsmagazines, bruisbeurzen heel goed van pas. En zo kom ik op de website van Koningkaart om onze kaart te ontwerpen..

Koningkaart

Save-the-date-kaarten, trouwkaarten, menukaarten, tafelkaarten, bedankt kaarten, inlegkaartjes voor in je trouwkaart. Bij Koningkaart hebben ze verschillende soorten kaarten voor je bruiloft. Je kan kiezen voor een standaard formaat, deze aanpassen naar je eigen wensen of een geheel eigen kaart te ontwerpen met alle elementen die Koningkaart in hun editor beschikbaar heeft. Je kan eindeloos variëren en alles aanpassen naar jullie eigen smaak. Je trouwdag is tenslotte het mooiste moment in je leven en je wilt wel dat je save-the-date en trouwkaart bij jullie past toch!

bannertrouwenOm het nog makkelijker te maken heeft Koningkaart de trouwkaarten ingedeeld in vier collecties. Klassiek trouwen in de kerk of in een kasteel en zoek je een kaart in zachte klassieke kleuren met klassiek beeldmateriaal. Kijk dan in de Koningkaart Trouwkaart Klassiek collectie. Zijn jullie minder traditioneel en hou je van stoere en natuurlijke elementen, zoals steigerhout, stempels, canvas, stoere stoffen en metalen hartjes. Dan vind jij in Koningkaart Trouwkaart Stoer collectie de kaart die bij jullie past. Houden jullie van de bijzondere prints, met strakke vormen of bloemen, vogeltjes en vlinders gecombineerd met zachte opvallende kleuren? Dan kies je voor een kaart uit de Koningkaart Trouwkaart Retro & Vintage collectie.

Koningkaart Trouwkaart Hip&Trendy

Onze keuze is gevallen op een kaart uit de Koningkaart Trouwkaart Hip&Trendy collectie. De styling van onze bruiloft is Vintage Romantische maar onze bruidskleding combineren wij met hippe& trendy elementen.

trouwkaart hout met typografisch Love

Langwerpig kraftpapier trouwkaart met fotoEr zijn een aantal ontwerpen die bij ons passen.  Echter zijn een paar daarvan met foto en wij hebben helaas geen foto van ons tweeën die geschikt is voor een trouwkaart.

Wat is kiezen soms ook moeilijk he. We gaan uiteindelijk voor Trouwkaart Typografie. Er moet wat meer tekst op, we voegen nog een stempel toe, een strakke lijn, een streep, wat kleuren veranderen, een levensspreuk op de voorkant (hier heeft Koningkaart ook allemaal suggesties voor), alles uitlijnen (daar ben ik echt een pietlut in hihi) en klaar! De editor op Koningkaart werkt erg makkelijk en is voor iedereen mee te werken. Ideaal en zeker een aanrader!

We bestellen snel de gratis proefdruk! trouwkaart

Binnen 2 werkdagen hebben we deze binnen en dit is het resultaat van onze trouwkaart 😀
Wij zijn er super blij mee! Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind 😉

Nu snel onze bestelling plaatsen, want de Save-the-date kaarten moeten zo snel mogelijk op de post. We hopen tenslotte dat iedereen die dag op onze bruiloft aanwezig is he 😉

 

 

Speciaal voor jou

Geef een reactie