Aftellen tot onze bruiloft is begonnen!

eMyLife-Aftellen-tot-onze-bruiloft-header

Aftellen tot onze bruiloft is begonnen! nog maar 4 weken te gaan

25 september 2013- We zijn een weekendje in Parijs en daar gebeurde het. Op de boot over de Seine, in de regen, popte Gideon THE question. Nu 1 jaar en 9 maanden verder weten jullie allemaal hoe mijn antwoord toen luide. En, dat ik nog steeds achter mijn antwoord sta hihi.

Het is super gek. Heel mijn leven, en ik denk dat bijna ieder meisje dat doet, droom ik al van mijn prins op het witte paard om vervolgens net als Assepoester in de koets te stappen op naar het bal om je eigen sprookje te beginnen. En nu, staat dit sprookje voor mijn deur. Hoe spannend, en ook raar, is dat!

Je kan het vergelijken (een heel klein beetje dan) met het boeken van je vakantie. In januari begint je zoektocht naar de ideale vakantie en de voorpret kan beginnen! Zelf haal ik eerst reisgidsen op het reisbureau om me te oriënteren. Lekker ouderwets he :p Om vervolgens over de websites van de (ANVR en SGR) reisaanbieders te surfen (als dat geen old-skool woord is hihi). Daarna onderwerp ik de potentiele vakantielanden voor dit jaar, de plaatsen en de accommodaties aan een grondige inspectie via Google en als laatste check ik ook nog even Zoover voor de reviews 😀 Uit deze, zeer grondige als zeg ik het zelf, zoektocht 😛 rolt vervolgens dé ideale vakantie voor dit jaar. Vol trots laat ik deze dan aan Gideon zien, met nog een optie 2 en 3, en dan boeken maar die reis!

De voorpret van je vakantie en het uitkijken naar je geboekte vakantie. Wat is dat een leuke periode! En dan is het eindelijk zo ver. Je pakt je koffers in en gaan met die banaan. De vakantie gaat als een speer voorbij en voor je het weet ben je alweer thuis en zit het er alweer op. Nou dát gevoel.. geldt dat ook voor je bruiloft? Sinds de verloving, nu 1 jaar en 9 maanden, zijn wij bezig om onze bruiloft tot in de puntjes voor te bereiden. En nu, is het over 4 weken al zover! Het aftellen tot onze bruiloft is begonnen!!. Voor je het weet is het de ochtend van D-day, en vliegt deze dag voorbij. Net als je vakantie 🙂 Hoe zeggen ze dat altijd; Time files when you’re having fun! Smiling face with open mouth

Na mijn vakantie kan ik bijna nooit wachten om de volgende reis uit te zoeken, maar het trouwen doe je, als het goed is, maar één keer in je leven. No re-do’s! Alles wat we willen op onze bruiloft moet NU op 1 dag gebeuren hihi 😉 ok ok.. Het is toch eigenlijk niet te vergelijken! Het plannen van de bruiloft is WAY spannender dan een vakantie.

Speciaal voor jou

1 reactie

Geef een reactie