38 weken zwanger #Update

eMyLife-baby38 weken zwanger babyshower

Afgelopen dinsdag waren we precies 38 weken zwanger. Wat betekent, nog 2 weken tot uitgerekende datum 13 september, en nog maximaal 4 weken voor we Baby Nanuru in ons leven mogen verwelkomen.

38 weken zwanger, de hoogtepunten

  • Afgelopen vrijdag is het extra matrasje binnengekomen voor onze wieg. Aanbevolen (door wie? Uhh tja soms laat ik me leiden door het internet) wordt namelijk een dikte van minimaal 8cm.
  • Grootste hoogtepunt van de week; Mijn babyshower!!! Yeahhhh!!! Ik ben nu 38 weken zwanger en Gideon en ik waren even naar het centrum. Om 12 uur wou hij al weg, terwijl ik zei dat de winkels om 13uur open zouden gaan. Maar prima, dan eerst maar iets drinken. Toen we thuis aankwamen zag ik een fiets staan met roze fietstassen. Die kwamen mij bekend voor maar ik kon het niet plaatsen. Gideon zijn antwoordt was dat die vast van de buurvrouw was. Dat oude mens dacht ik?! Nou goed. Gideon deed de voordeur open en de tussendeur zat dicht. Toen besloot ik dat ik Gideon de Deur maar open zou laten doen. Hij keek mij aan en toen werd mijn vermoeden nog groter.. SURPRISE!!! En daar sprongen mijn vriendinnen, mijn nicht, tante en moeder omhoog. Ik was even flabbergasted. En vroeg direct van wie die Fiets was hihi Van Laura ? Er stonden twee luiertaarten op tafel. Zo mooi en zo lief dat iemand dat voor je maakt joh! Er was een Minion taart en blauwe pasta salade en quiche en chips en stokbrood met lekkers ? Wat een feest!!! We konden lekker buiten zitten in het zonnetje, wat ook erg fijn was. Geen babyshower zonder spelletjes, dus ook ik moest er aan geloven. Kleding uittrekken van een baby(pop), luier verschonen, rompertje aan en inbakeren voor het geval dat een keer nodig zou zijn. Ik was geslaagd!! Yeahh!! Het volgende spelletje gingen we allemaal een baby maken van klei. Wat vond ik dat lastig. Die van mij was ook het minst mooie :p Sommigen hadden luiers, piemeltjes,mutsjes en al joh! Hihi Oh en het andere spelletje was natuurlijk het bolletje wol waar iedereen dan mijn buikomvang moest schatten hihi Sommigen dachten dat ik dubbel zo dik was, maar vriendin M. had hem passend! Zij wint altijd dit spelletje hihi. Verder ben ik nog dik verwend met cadeautjes voor Baby Nanuru. Mega lief! Het speciaalst vind ik toch dat mensen waar je van houd zoiets voor je organiseren. #dankbaar
  • Maandag kwam de pakketbezorger met…. Onze Mutsy Evo Industrial silver stone kinderwagen én het Koeka Oslo sapphire- silver grey wiegdeken!!! Happy!!
38 weken zwanger Koeka oslo wiegdeken
38 weken zwanger Koeka oslo wiegdeken

 Mutsy Evo Insdustrial silver stone kinderwagen

38-weken zwanger; hoe het met mij gaat?

Tja moe hihi en bij elk dingetje denk ik ohh is dat een teken dat de bevalling eraan komt?? Dit speelt 24/7 door mijn hoofd. Ook Gideon heeft hier last van. Dus ik app hem nu minder vaak want elke keer als ik app staat hij in de startblokken om naar huis te komen en zo kan hij natuurlijk ook niet zijn werk doen ? Gisteren had ik een ontiegelijke off day! Ik zat op de fiets naar het centrum, maar dat redde ik niet. Mijn buik zat teveel in de weg :S Dus rechtsomkeer naar huis. Daar begon ik buikkrampen te krijgen en ben ik maar op bed gaan liggen. Toen ik eindelijk een half uurtje sliep moest ik alweer opstaan om naar de verloskundige te gaan. Vriendlief kwam me te laat op halen. Zo wat was ik chagrijnig! Ik voelde de hele tijd tranen achter mijn ogen, hoezo hormonen! Na wat aandacht van vriendlief ging het gelukkig weer en zijn we ’s avonds samen uit eten geweest bij de Sumo 😀 Ik heb vannacht heerlijk geslapen en vanochtend voelde ik me dan ook stukken beter 😀 En ik redde het op de fiets tot het centrum, yeahh!!

Volgende week weer een update: of als zwangere of als kersverse mama. Wie zal het zeggen ?

Xxx Emy

Speciaal voor jou

Geef een reactie