Zwanger naar een festival!

zwanger naar een festival AOA2016

Jaa, zwanger naar een festival het kan echt! ? Misschien denk je nu, hoe bedenk je het Emy om met je 6 maanden zwangere buik naar een festival te gaan?! Die drukte, die mensen, de warmte, het geluid!! Nou ik kan je gerust stellen het kan, en mag, gewoon hoor!

Hoe ik erbij kwam om naar Amsterdam Open Air te gaan afgelopen weekend?

Tja.. Mijn lieve vriendinnetje Maris gaat komende juli trouwen en bij een bruiloft hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest! ? Begin december hadden Iris, dat is haar zusje en tevens een hele goede vriendin van mij, en ik het al over Maris haar vrijgezellen. Wat zou ze leuk vinden, wat verwacht ze.. We waren er al snel uit dat mijn vrijgezelle vorig jaar, die eerste uit onze vriendinnengroep, erg tof was!! Vond ik in ieder geval!! We hebben toen spelletjes gedaan, bootje gevaren, gegeten en ff naar een kroeg geweest. We waren allemaal erg moe dus een dansje hebben we toen helaas niet meer gered. Voor Maris willen we wel weer iets origineels bedenken natuurlijk en geen kopie van mijn vrijgezellendag.

Maris houdt heel erg van een feestje, iets wat ze niet zo vaak meer kan doen. Logisch met 2 kids! Dus Iris en ik waren het erover eens dat we in ieder geval op stap moesten. Maarja hoe dan als je de hele dag al bezig bent en in de avond dus moe bent en mensen afhaken (ook niet leuk).. Toen kwamen we op het festival idee? Samen hebben we gezocht naar de festivals op datums die voor de hand lagen om deze dag te plannen. Al snel kwamen we op Amsterdam Open Air. 20 min rijden met de auto, ok prijs in vergelijking met Flying Dutch en op 4 juni. Er was 1 ding; kaartverkoop startte pas 1 maart. Dus we moesten nog ff wachten of dat überhaupt wel kon.

Yeahh Zwanger! Mreh.. Festival, ja of Nee?

In januari kwamen vriendlief en ik erachter dat we zwanger zijn. Yeahh!! En wat bleek een paar weken later, mijn vriendinnetje Iris ook whaha Allebei mega blij en hoe leuk dat we samen zwanger zijn!! Maareh is een festival dan wel zo’n goed idee? Vriendlief vond in eerste instantie niet, maar Iris en ik dachten wel dat het goed zou komen. Ok ok als we tegen die tijd vaak moesten plassen, nou dat zouden we ook wel overleven hoor. Ennuh we deden het voor Maris!

Ok, februari. Tijd om alle meiden te benaderen voor haar vrijgezelle. Want iedereen moest wel kunnen, in zijn voor een festival en akkoord gaan met het bedrag. Gelukkig was dit snel geregeld! Op 1 maart lukte het Iris om direct de kaarten te kopen, Yeahhh! So the party is on!!! Het leuke is dat Maris haar verloofde al had gezegd voor de grap Ja hoor zijn 2 van haar beste vriendinnetje zwanger. En Maris had tegen haar moeder gezegd dat ze heel graag een dansje zou doen, maar dat dat vast niet zou gebeuren met 2 zwangeren. :p Maar Natuurlijk wel lieve Mariska!!! Het is jouw dag en al zijn wij zwanger we zorgen ervoor dat het een dag wordt die je niet vergeet hoor?

Samen met de ceremoniemeester van de bruiloft hebben we spelletjes bedacht en is er een Zonnige outfit voor haar gemaakt!

De dag; vrijgezellenfeest Maris #AOA

AOA party timeHet was een top dag!! Maris heeft zo genoten en ze zag er prachtig uit in haar outfit! Al haar vriendinnen waren aanwezig, het was 26 graden, muziek was top en de drankjes in de Bacardi tent haar favoriet ? Ja, het was de juiste invulling voor het vrijgezellenfeest van Maris!!

vrijgezelle maris thuis

En hoe het met de 2 zwangeren ging?

Zwanger naar een festival AOAVerbazingwekkend goed? Ok, een festival outfit samenstellen met een buik, is wat lastiger dan zonder buik 😛 Maar we hebben heerlijk gedanst, konden lekker chillen op het gras als we moe waren, terwijl de rest achter ons stond te dansen! Ok, ok ik moest best vaak plassen. Het begon al toen we de auto hadden geparkeerd. Maar gelukkig liepen we langs een faltgebouw met een hele lieve opa die buiten zat waar ik naar de wc mocht én natuurlijk kon Iris toen gelijk mee! 😛

Ik moet wel zeggen dat einde van de dag ik best veel last had van mijn rug en benen én ik 2 dagen heb moeten bijkomen. Ook was #BabyNanuru de het hele festival erg rustig. Logisch met het op en neer gespring van zijn Mama2B én misschien maar goed ook, want als ik thuis de muziek keihard heb aan staan, en dan vooral Rihanna, dan bounced hij nogal eens hard mee, wat ook geen pretje is Haha Maar nu miste ik hem wel!

Dus of ik nu kei-hard Ja zeg tegen het volgende festival als ik zwanger ben? Ik denk het niet hihi. Maar het was het dubbel en dwars waard om onze vriendin/zus zo te zien genieten op haar laatste feestje als vrijgezel ?

-xxx- Emy

 

P.S. Uitspraak van die dag: (Jongen kijkt van Iris naar mij, en weer terug..) Jeetje, jullie zijn gewoon stiekem met z’n 4-en! 😀

 

 

Speciaal voor jou

4 reacties

  1. Leuk dat jullie zwanger naar een festival gaan. Ik zie er helemaal geen graten in waarom dat niet zou kunnen. Hoop dat ik dat ook kan doen binnen een paar jaar. Beetje muziek is denk ik ook goed voor de baby. Jullie festival outfits waren in ieder geval top ?? #blogfeestje. Groetjes Kim

Geef een reactie