WINACTIE! Win een Hangmat of hangstoel van Tropilex!

Tropilex De Hangmat

Sinterklaas is weer in het land, kerst staat voor de deur, de drukste tijd van het jaar is aangebroken! Ook op mijn werk is het nu top drukte, want wie wil er nou geen cadeautjes geven ( en stiekem ook ontvangen) uit deze mooie kookwinkel óf heeft een nieuw servies of andere kookspullen nodig?! Hihi En juist tijdens deze drukte is het van belang om je rust te pakken en je te ontspannen. Of niet?! 😀 En om jou te helpen ontspannen heb ik nu een mooie winactie!

Winactie Tropilex hangmat of hangstoel!

Tijd om op vakantie te gaan is er nu niet! Maar met een hangmat of hangstoel van Tropilex haal je het relaxte gevoel van de tropen, of een andere vakantiebestemming, gewoon in je eigen huis! Na je werk, of in het weekend, heerlijk chillen in je hangmat,-stoel. Lekker drankje erbij, muziekje aan of een boek lezen. Loungen doe je gewoon binnen of op je verwarmde balkon/tuin.

Tropilex.com

In samenwerking met De Hangmat mag ik een hangmat of hangstoel uit de Tropilex collectie weggeven! De collectie hangmatten en hangstoelen van Tropilex bestaat uit verschillen motieven en kleursamenstellingen. De Tropilex hangmatten en hangstoelen zijn geproduceerd van 35% katoen en 65% polyester en voelen daardoor super zacht aan. Wat ook een belangrijke reden is waarom er gekozen is voor gedeeltelijke productie met polyester is dat hierdoor de hangmatten en – stoelen heel snel droog zijn. Dat is best fijn als je hem buiten op balkon of in de tuin hebt laten hangen.

Dus hou jij van kleurrijk of juist van neutraal? Wil je liever een hangmat of een hangstoel (ideaal als je minder ruimte hebt)? De winnaar mag zelf kiezen welke hij of zij graag wilt ontvangen! Is dat niet top?!

Hoe doe je mee?

Simpel! Laat mij op Facebook, Instagram of onder dit bericht weten wat jouw ultieme relax moment is! Ennuhh ik vind het ook altijd leuk om quotes of foto’s te zien 😉 maar dat hoeft natuurlijk niet he hihi

 

Deze actie loopt van 21 t/m 28 november. Op dinsdag 29 november maak ik de winnaar bekent.

NOTE: Deze winactie is gesloten. De winnares is inmiddels geïnformeerd en krijgt de door haar gekozen hangmat- of hangstoel thuisgestuurd. Benieuwd wie er gewonnen heeft, check dan de Facebook page van eMyLifeNL.

Speciaal voor jou

11 reacties

  1. Emy, deze post komt op een supergoed moment! Mijn man heeft onze tuin compleet verbouwd deze zomer, geweldig want dat betekende dat ik mijn hangmat tevoorschijn kon halen! Wat denk je? Enorm groot muizengat erin! Mijn hangmat uit Mexico nota bene! Een nieuwe voor komende zomer zou een uitkomst zijn. Foto’s volgen dan!!

  2. Hangmatten zijn liefde! Ik zou er graag weer een in de tuin hangen en bij vokeur eentje waar we met meerdere personen in passen.

    Bij gebrek aan een hangmat is mijn ultieme relaxmoment nu toch wel de salontafel aan de kant rollen en op het vloerkleed een “vliegend tapijt” bouwen met alle kussen en dekbedden in huis. Daar kruip ik dan samen met mijn vier kinderen op/onder/in/tussen om met zijn allen van een film en een sidetable vol lekkers te genieten!

  3. Ooh super leuk!!! Wij zijn beetje bij beetje dingetjes aan het verzamelen want wil wel graag een ibiza achtige tuin. Ik heb zelf een hoekbank gemaakt met kussens en denk dat deze daar prima bij past. Super leuk voor de kids.

  4. Mijn ultieme relaxmoment is heerlijk in de zon liggen in de zomer, liefst zonder enige kleding. Bij de sauna bijvoorbeeld. Maar liggen in hangmat of -stoel lijkt me ook heerlijk. Tijdschrift en drankje erbij; helemaal top.

Geef een reactie