Wij staan in het Bruid & Bruidegom Magazine!

eMyLife-Bruid-magazine-header

Yes! Hèt nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

Een tijdje geleden vroeg Lynn van Imagine weddings aan ons of wij misschien leuk vonden om een kort stukje over haar diensten te schrijven. Natuurlijk willen wij dat wel doen, want we zijn erg tevreden met al Lynn haar hulp. Haar adviesgesprek heeft ons in de juiste startblokken gezet om onze bruiloft zo zorgeloos mogelijk te plannen. En het heeft gewerkt, want wij kunnen wel stellen dat er bij ons geen sprake is van bruiloftstress... gelukkig! hihi Lynn denkt goed met je mee en is erg creatief. Daarom gaat zij tevens de styling van onze Vintage romantische bruiloft on the beach verzorgen. Vanmiddag gaat ze, samen met onze ceremoniemeester Suus, mee naar Zandvoort om te locatie te bekijken en de decoratiemogelijkheden te bespreken.. Spannend!! Wij hebben er erg veel zin in 😀
Wij over Lynn van Imagine Weddings
Wij staan in het Bruid & Bruidegom Magazine!

… staan we erin, staan we erin?

Vanaf het moment dat Lynn ons vroeg om een stukje te schrijven, kon ik niet wachten tot het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine uit zou komen! Normaal gesproken kijk ik er ook altijd naar uit, want het is een 3 maanden magazine die ik in één middag 'helaas' al uit heb. Afgelopen vrijdag zou de nieuwe editie in de winkel liggen. Dat stond op hun FB. Mijn moeder kwam vrijdag bij ons en ik zei dat we niet moesten vergeten om langs de boekhandel te gaan.. Spannend!! Eerst lekker lunchen, kletsen, shoppen.. en we lopen mijn huis weer in en wat zijn we vergeten.. het magazine! Snel ben ik op mijn fietsje gestapt naar de AH, en gelukkig hadden ze hem daar ook. Thuis aan gekomen blader ik door het magazine heen, en daar staat het dan.. 'Bruidsparen over hun weddingplanner' Staan we er in, staan we er in?

Jaaaa!!! Wij staan in het Bruid & Bruidegom Magazine!

Daar staan we! Midden op de rechterpagina 😀 Op ons fietsie hihi Lynn van Imagine Weddings heeft mooi het plekje midden op de pagina bemachtigd! Valt lekker op 😀 Wij kunnen iedereen Lynn aanraden, dus ga je binnenkort trouwen (of een ander feestje want events doet ze ook) bel, mail, app of fb Lynn ff!
Wat vinden wij van onze weddingplanner Lynn?
Wij staan in het Bruid & Bruidegom Magazine!

Speciaal voor jou

4 reacties

  1. Wat super leuk!! Ik zit ook stiekem te denken om een weddingplanner in te huren. Lijkt me gewoon 1000x handiger dan vrienden te vragen. En leuker, dan is het voor iedereen een verassing 🙂 Ik bookmark je site, leuk om te volgen!

    1. Voor mij was het zeker handiger dan vrienden en familie vragen, omdat wij op Zandvoort trouwen en alle familie in Noord en zuid Nederland woont. Vrienden zijn allemaal ook erg druk Wij hebben de grote lijnen samen met Lynn onze weddingplanner gedaan, en alle invulling zelf geregeld, wel met tips & tricks van Lynn ik kan het je zeker aanraden!!

  2. Super leuk Emy!!! Allemaal leuke bijkomstigheden bij de voorbereidingen waar je later een grote glimlach van op je gezicht zal hebben als je er weer aan terugdenkt!
    We hebben er al reuze zin in! ❤️

Geef een reactie