Wat je NIET moet doen vóór de bruiloft!

eMyLife-day at the beach

Heerlijke dagje Zandvoort

Afgelopen vrijdag hebben Gideon en ik ons gesprek, kennismaking of hoe je het ook wilt noemen, gehad met onze trouwambtenaar Monique Café 😀 En wat een leuk mens is dat! Absoluut niet stijf, maar gewoon gezellig. Helemaal passend bij ons en onze locatie, the beach. De afspraak met de trouwambtenaar vond plaats bij Meijer aan Zee op Zandvoort. Want tja, wij kunnen er geen genoeg van krijgen om naar het strand te gaan en we grijpen elke kans aan om bij de locatie langs te gaan en te dagdromen 😛 Rond 12.00 uur waren we op Zandvoort. Bij de Dirk hebben we een stokbrood gekocht, salade en een fles water. Dit hebben we lekker relaxed genuttigd (hihi) op het strand. Er stond een, laat ik zeggen, pittig windje, en ik was blij dat ik mijn driekwart kokerrok aan had. Tip: Ga voor de bruiloft niet naar het strand! Why?

Meet the ‘Trouwambtenaar’

Tegen 12.50 zijn we naar Meijer gewandeld en zijn we op het terras gaan zitten. Ik appte Monique en wat bleek zij zat er ook al 😀 Na kennisgemaakt te hebben, stelde ze ons allemaal vragen om ons iets beter te leren kennen, zodat zij er een verhaaltje van kan maken voor de ceremonie.

Wat ze allemaal vraagt? Nou bijvoorbeeld wie onze ouders, broers en zussen zijn. Wie voor de bruiloft onze getuigen zijn, of er nog speciale mensen zijn zoals opa’s en oma’s. In ons geval is dat mijn Oma van 90(!), dus dat is voor de bruiloft heel speciaal. Verder mijn vader op Skype, mits we de wifi aan krijgen, want die woont helemaal in Nicaragua en kan er helaas niet bij zijn (mooi excuus voor ons om snel daar naartoe op vakantie te gaan hihi). En natuurlijk onze ceremoniemeester, mijn vriendinnetje Suus. Verder wilt ze natuurlijk weten hoe je elkaar hebt leren kennen, wat we voor elkaar betekenen tot aan waarom we willen trouwen 😀 Wij zijn heel benieuwd hoe al deze dingen samen gaan komen in een ceremonie van 30 a 40 minuten hihi Maar dat komt helemaal goed!

Relaxing at the beach

voor de bruiloft naar het strand
Meijer aan zee

Het leukste vond ik dat er vrijdag ook een bruiloft was bij Meijer. Toen we aan kwamen lopen voor onze afspraak met Monique , de trouwambtenaar voor de bruiloft, zagen we al dat de stoeltjes klaar stonden bij het prieeltje op het strand. Dus toen we klaar waren met onze afspraak zijn we heerlijk, nieuwsgierig, op onze handdoek vóór Meijer gaan liggen om te kijken wat er allemaal ging gebeuren hihi We zagen een paar meiden alles versieren met roze/witte ballonnen, wat roze strikken en een plastic witte loper. Zag er al heel gezellig uit. Maar wat ben ik blij dat wij een papieren loper hebben en niet zoals die van hun van zeil. Niet onze smaak zeg maar. Al hebben we geen idee hoe snel onze papieren loper scheurt (Mocht JIJ komen op onze bruiloft, loop er dan ff voorzichtig overheen vóór de ceremonie, dan kan ik nog opkomen over een mooie loper 😛 hihi).

voor de bruiloft voeten selfie
zandvoort beach

Wat is het strand toch relaxed he! Lekker ontspannen boekje lezen, muziek luisteren, mensen kijken. Het voelde als vakantie! Zo fijn een dagje er tussen uit! Heel leuk om te zien was de fotoshoot van het bruidspaar, met al hun vrienden/gasten op het strand 😀 Daarna zijn ze met z’n allen gaan BBQ-en bij Meijer. Dat gaan wij ook doen hihi, ziet er erg mooi uit weet ik nu 😀 Jammer genoeg was om 17.30 uur de ceremonie nog niet begonnen. Maar wij hadden al zo’n trek. En tja mijn buik is de baas. Als ik trek heb moet ik eten, want anders ben ik niet te genieten. Huh? wat zeg je? Is dit een mannen trekje? Nou echt niet! haha We hebben de dag afgesloten bij Far Out met een Wieckse Witte, Gideon een hamburger en ik truffel worstjes! Jammie, en mijn buik weer tevreden!

Wat je NIET moet doen vóór de bruiloft!

Voordat wij naar Zandvoort gingen heb ik natuurlijk het weerbericht gecheckt, maar 19 a 21 graden is toch niet zo warm? Had ik dat ff mis zeg! Gelukkig had ik nog wel een korte broek en een bikini topje (strapless, want ik moet nog bijkleuren voor ik in mijn strapless trouwjurk ga volgende week) mee, want het was behoorlijk warm. Geen zonnebrand mee natuurlijk, en ook geen handdoek. Die wou Gideon gelukkig wel delen 😛

’s avond kwamen we thuis en ik kwam onder de douche vandaan.. ROOD!! echt niet normaal, mijn benen, mijn hals en mijn gezicht! Ik kan mij niet herinneren dat ik hier in Nederland ooit zo verbrand ben (uhm jaren geleden tijdens de MTRO Watersport week, heb ik een keer mijn neus verbrand tijdens het zeilen). Nouja goed smeren met after sun dan komt het wel goed. Zaterdag had ik wat jeuk op mijn oogleden, mr ach dat kan hooikoorts zijn, of dat ik nieuwe lenzen in moet doen. Maar zondag werd ik wakker… mijn oogleden helemaal dik! helemaal opgezet! Heb ik dus gewoon mijn oogleden verbrand!! Hoe dat kan?!

Wat moet je dus absoluut NIET doen vlak voor de bruiloft? Zonder je in te smeren in de zon, of misschien überhaupt gewoon uit de felle zon blijven, want als ik deze ogen volgende week tijdens mijn bruiloft zou hebben.. ik kan geeneens mijn lezen in!! Volgende week donderdag gaan wij al naar Zandvoort. Ik weet wel dat ik dus niet ga zonnebaden hihi want die vrijdag moet ik er toch op mijn aller aller mooiste uitzien he 😉

Speciaal voor jou

Geef een reactie