Wat een mazzel!

Tickets gewonnen bij Flinders

Gisteren zag een Facebook bericht voorbij komen van Podium de Vorstin dat er donderdag, vandaag dus, op 3 plekken in Hilversum tickets verstopt zouden liggen voor Comedyshow Comedy Kitchen – Fresh Meat.

Vanmiddag liep ik tijdens mijn pauze door centrum Hilversum. Ff frisse neus halen na al die uren op kantoor. Ik bekijk ondertussen mijn Facebook newsfeed en zie Hint 2 voorbij komen voor een locatie waar De Vorstin de tickets heeft verstopt. Uhm, dit roze ding komt mij niet bekend voor. Maar als dit Hint 2 is, dan is Hint 1 ook al bekend. Even de timeline van de Vorstin bekijken.. Ik zie de volgende foto. Herken jij deze plek? Ik wel!

Flinders cafe

Die muur, dat gat, dat lijkt Flinders Café wel!! Ik heb nog 10 minuten pauze, zal ik ff langs lopen? Dan kan ik kijken of het die lampen zijn. Tja maar de Hint staat al 4 uur op Facebook, die tickets zijn vast al opgehaald. Ik besluit toch maar die kant op te lopen. En ja hoor, het is inderdaad Flinders!! Het terras zit vol mensen. Die kaarten zijn vast al weg. Ik loop naar binnen en vraag of de tickets van de Vorstin er nog liggen. Het meisje achter de bar kijkt me vaag aan en snapt niet wat ik bedoel. Wat blijkt, ze is ziek geweest en weet niet of ze een Facebook actie hebben. Ze roept haar collega erbij (degene waar ik meestal door wordt geholpen als ik daar lekker een Latte Machiatto kom drinken) en ik vraag weer ‘liggen die tickets voor de Comedyshow bij de Vorstin hier nog?’ Ze begint te lachen en Ja ze liggen er nog. ‘Wat leuk dat jij ze hebt gevonden’ zegt ze nog. Hihi. Leuk he als je ergens herkent wordt 😀 en wat heb ik een mazzel!

Nog even op de foto, want dat hadden ze aan haar gevraagd.

Thanks De Vorstin en Flinders Cafe!! Ik heb super veel zin in de show volgende week vrijdag om 20.30uur.

Speciaal voor jou

2 reacties

Geef een reactie