Wat een hitte!!

dominicaanse republiek

Hier in Hilversum tikte de thermometer vandaag maar liefst 33 graden aan! Tropische temperaturen in ons koude kikkerlandje 😛 De meeste mensen, misschien jij ook wel, zijn lekker naar het strand of een plas gegaan om verkoeling te zoeken op deze zonnige dag. Sommigen hebben hiervoor zelfs vrij genomen. Heerlijk toch?

YES op naar kantoor!

Nou ik was stiekem heel blij dat ik naar mijn werk kon waar we airco hebben 😀 Dit benauwde weer is voor mij geen pretje. Ik heb astmatisch bronchitis, en met hoge temperaturen in de stad verblijven.. dat is gewoon geen doen. In het buitenland heb ik hier eigenlijk geen last van. Joh, ik heb zelfs 5 jaar op Curaçao gewoond met een gemiddelde temperatuur van 35 graden! Temperaturen hier in Nederland voelen gewoon heel anders aan dan op een eiland. Ik besef me ineens dat ik bijna altijd op ZONvakantie ga naar een eiland, Mallorca, Curaçao, Bonaire, Dominicaanse republiek, of naar de kust, Nicaragua, Egypte, Tunesië, Turkije en Barcelona (was een combi van Citytrip & zonbestemming 😀 ) Allemaal landen waar ik het weer zeer aangenaam vond. Voor nu hier in Nederland ben ik super gelukkig met de airco op werk, hierdoor is het toch nog een productief dagje geworden 😀

Trouwen in deze hitte?!

Mijn collegaatje en ik trouwen allebei deze maand. Zij over 1,5 week en ik over 3 weken, dus je kan je voorstellen dat al onze gesprekken zowat over Trouwen gaan 😀 We houden de weersverwachtingen voor onze grote dag nauwlettend in de gaten. Want we hopen natuurlijk op niet te koud en niet te warm weer hihi Stel dat het zo heet wordt op je bruiloft als vandaag? Wat doe je dan? Dat is toch geen doen man in je trouwjurk :S en dan onze gasten, die kunnen we niet middenin de zon laten zitten. Wij zorgen wel voor voldoende drinken en schaduw en ik hoop dat onze gasten er aan denken om hun zwemkleding mee te nemen 😉 Wij trouwen tenslotte op het strand! En een verfrissende duik kan soms erg fijn zijn. Zelf kan ik geen bikini dragen onder mijn trouwjurk hihi. Maar ook ik heb mijn back-up plan klaar staan. Ik moet toch nog steeds een zomers jurkje scoren voor de Bruiloft-BBQ. Dat jurkje wordt nu tevens mijn party dress mocht ik het echt niet meer uit houden in mijn trouwjurk 😀 Want hoe mooi ik mijn trouwjurk ook vind, onze bruiloft zal ik al dansend groots gaan vieren!

Speciaal voor jou

Geef een reactie