Voor een dichte deur bij het Kdv

kinderdagverblijf

‘Veel plezier lieve schat bij Alles kids’. Dat is Jax zijn kinderdagverblijf. Het is vandaag vrijdag en hij gaat dan een ochtendje naar de opvang. Rond 13uur haal ik hem dan op.

Kinderdagverblijf gesloten

Tring tring.. ok, zo klinkt mijn telefoon niet meer Haha beetje ouderwets deuntje :p Het is manlief. ‘Ik sta voor een dichte deur’. Huh? ‘Denk dat ze een brugdag hebben’. Shit! En nu? Hij heeft een mega drukke dag en ik ben ook al op mijn werk. Nu is het echt balen dat onze ouders 1,5 uur verderop wonen. Wie is er vrij in Hilversum, onze woonplaats. Nou, niemand. Iedereen is aan het werk. Manlief kan anders wel de iMac op werk halen, mee naar huis nemen om de ochtend thuis te werken. Maar wat een gesjouw. En werken als Jax er is is niet altijd even productief.

Een oppas voor Jax

Even later bel ik Manlief op en vraag of hij anders een vriendinnetje van mij belt. Tja zij woont nu in Amersfoort. Uhm, ook onhandig. Of we bellen vriendinnetje M misschien heeft zij een Mamadag, of misschien is je zus heel toevallig thuis? Even later belt hij mij terug om te vertellen dat hij Jax met de auto 20 minuten verderop brengt in Almere bij zijn zus🙃 Top, Jax is onder de pannen! Mega Thx sis! Dan haal ik hem na werk op. Om 12 uur ga ik dan snel naar huis. Buggy ophalen en op naar de trein die mij naar Almere kan brengen😄

Familie in de buurt

Er gaat ook snel door mijn hoofd dat verhuizen naar Almere, een stad waar ik eigenlijk nooit zou willen wonen, misschien toch niet zo’n slecht idee is. Jax kan daar altijd bij iemand terecht als het dan nodig mocht zijn. Maarja, Hilversum is al 10 jaar ons thuis. And we love it here🤣 Die sporadische keer dat het kinderdagverblijf dicht is komen we (voortaan van te voren) ook wel uit!

Heb jij wel eens voor een dichte deur gestaan bij het kinderdagverblijf?

Speciaal voor jou

2 reacties

  1. Ik woon zelf in almere en kan wel zegen dat het best een goede stad is voor jonge ouders 😉 met name almere buiten genoeg scholen kinderdagverblijven psz. En ook genoeg activiteiten voor in de vakantie.

    1. Dat is ook inderdaad erg belangrijk! Ik merk gewoon dat we andere omgevingsfactoren nu belangrijker gaan vinden voor de kleine😃