Vernieuwde Esprit winkel

Afgelopen maand heeft Esprit een nieuwe winkel geopend in het mooie vernieuwde Hilvertshof te Hilversum. En wow, ik werd direct enthousiast.

Nieuwe Esprit winkel

Vond ik vroeger de Esprit winkel niet zo aantrekkelijk om naar binnen te stappen. Deze nieuwe winkel van Esprit is een lust voor ons als shoppers. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als beton, baksteen en licht hout. Hierdoor komt de Esprit collectie echt goed tot haar recht én ben ik eerder geneigd om iets te passen. Ja het voordeel van een winkel vind ik nog steeds dat je vele kledingstukken mee naar de paskamer kan nemen om vervolgens te kijken of iets leuk staat of niet. Zo niet dan hang je het lekker terug en meestal pak ik dan nog iets anders om toch even te kijken hoe het staat😄 Door de nieuwe look en feel van de winkel vind ik de kleding van Esprit ineens meer fashionable.

Maar ook ik als Millenial geloofd in de kracht van online shoppen😝 Heerlijk op de bank de collecties bekijken. Wat is er nieuw, wat zijn de trends, wat is er in de sale en oh ik heb ook nog wat basics nodig. Met het menu en de filters zie je in 1 overzicht waar je naar op zoek bent, want hoe je het ook went of keert, online heeft altijd een bredere collectie dan de stenen winkel.

Comfy winter

Mijn favorieten voor dit jaar zijn toch de natuurlijke materialen en kleuren. Daarom kies ik graag voor knitwear en ook daarin heeft Esprit een ruime keuze. Oversized gebreide truien, alpalca wol, kasjmier. Esprit heeft het allemaal. Mijn musthave is de Jacquard trui met wol.Esprit jacquard trui met wol[foto: Esprit].

Een outfit is niks zonder accessoires. Ook hierin hebben ze veel keus. Van sjaals, kettingen, riemen, horloges, zonnebrillen, handschoenen, noem maar op. En zoals ik in een eerder blog al benoemde, je telefoonhoesje is natuurlijk accessoire nummer 1. Dus voor je complete outfit kan je ook bij Esprit terecht. Scheelt weer diverse winkels bij langs gaan 😉

Psst.. t/m 22 oktober hebben ze ook een mooie actie als je je inschrijft als member! Neem dus zeker even een kijkje in de online store 😉

 

#Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Esprit.

Like & Share with othersShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Emy

Lifestyle, Fashion, Beauty, Reizen & Inspiratie. ♥ Muziek, fotografie, kunst, kaasstengels, de kleur roze en natuurlijk van mijn vrienden & familie! Mijn naam is Emy en dit is mijn leven! I Est. 1983.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *