Tussenstand: 30 DAY Plank Challenge

30 day plank challenge Dag 1

Ik niet wachten om jullie te vertellen hoe mijn 30 day plank challenge verloopt! Ik moet zeggen de eerste dagen ging het lekker, maar ik begin het nu moeilijker te vinden. Gelukkig heb ik mijn vriendinnen die in het zelfde schuitje zitten hihi (he meiden) en samen slaan we ons hier door heen. Linksom of rechtsom wij gaan het halen hoor!

Tussenstand: 30 DAY Plank Challenge

Dag 1: 3x 20sec, zucht.. 11, 12, jeetje dat duurt best lang

Dag 2: 3x 20sec, ZO, vandaag ging het goed!

Dag 3: 3x 20sec.. Het wordt al makkelijker

Dag 4:  3x 30sec… volgens mij ben ik ergens de mist in gegaan want dag 6 moet ik 45 sec gaan doen

Dag 5: 3x 35 sec… uhm..ik had moeten upgraden, maar heb de stopwatch al aan gezet.. wat ga ik doen. Ik doe wel 35sec. hopelijk is dat correct

Dag 6: Rustdag! Nou daar was ik wel aan toe zeg! Vooral mijn buikspieren en mijn onderrug. Ik maak me wel een beetje druk voor dag 7, aangezien de sprong van 35 naar 45 best groot is, lijkt me.

Dag 7: Kom op Emy! Je kant het! 1x 45 sec, 2x 45 sec.. Ik kan niet meer!! Jeetje, die 3de keer ga ik niet redden. Ik app mijn vriendinnen dat ik 3x niet heb gehaald. Ach zegt vriendin A, eigenlijk hoef je ook maar 1 setje te doen he. Dus gaat best goed. 😀 daar zijn vriendinnen voor he!

30 day plank challenge Dag 5

Dag 8: Gisteren heb ik het niet gehaald, waardoor ik nu niet zo lekker van start ga. HUP! Kleedje op de grond: 1x 45sec.. auww mijn onderrug, iets omhoog drukken dan. Pff.. 45, plat liggen. Rusten. In ieder geval nog 1x Emy! Ok. START! 20, 21, ik kan niet meer, 22, 23, dit ga ik niet reden, 24. Tot 25sec dan maar. Aiaiai wat doet mijn onderrug zeer zeg. Ik laat het mijn vriendinnen weten en zij opperen dat ik voortaan beter 1 setje kan doen. Tja verschil moet er wezen he. Ik ben duidelijk de minst fitte van ons 3.

Dag 9: Goedemorgen! Ik word wakker en kijk op mijn telefoon. Zo hey, vriendin A is vroeg wakker (nouja ik ben ook best laat vandaag). Ze heeft de gouden tip! De setjes verspreiden over de dag 😀 Vandaag ga ik dat al niet redden want ik ben al aan de late kant voor mijn werk. Vanavond vanuit werk ga ik naar Gooische vrouwen, dus dat wordt een latertje… Vandaag dan maar 1 setje doen, het is niet anders. Ennuh… de challenge is elke dag 1 setje, dus ik loop nog wel goed hihi

Dag 10: Gisteren was ik met mijn vriendinnen naar de bios en daarna nog ff een drankje doen. Ik was om 1 uur thuis en heb toen nog wel 1x 60sec gered. yeahh! Daarom snap ik niet dat het vandaag niet lukt. Bij de 50sec ben ik overgaan naar een plank op mijn knieën. Ik heb zo’n last van mijn onderrug. Misschien heeft mijn broertje toch gelijk en is die niet zo’n handige challenge met die slag in mijn rug…

30 day plank challenge Dag 10Dag 11: 2x 60sec, waarvan 10sec weer op mijn knieën. Morgen is het upgrade dag, 90sec. Ik app mijn vriendinnen dat ik een ander schema aan ga houden, want mijn rug trekt dit dit. Even klokken hoeveel sec ik volhoud in een originele plank zonder rugpijn.. 40sec. Ok, hier ga ik morgen mee starten en van daaruit weer opbouwen.

Dag 12: Wat kan ik aan? 1x 40sec Plank. Ik probeer ook de zijkanten van het andere Plank schema, waar een andere vriendinnetje aan meedoet. Jeetje, wat is dat zwaar zeg.. 5sec per kant hihi.. Dan nog maar 1x 40sec Plank er achteraan. Achja, gewoon doorgaan. Hieruit blijkt wel weer dat elke lichaam iets anders aan kan en een algemeen schema duidelijk niet voor iedereen werkt. Ik app mijn vriendinnen en zij geven ‘gelukkig’ haha ook aan het originele schema aan te passen op wat ze aan kunnen 😀 Yeahh, ik ben dus niet de enige.

Al met al, gaat de challenge best goed. Tot nu toe hebben we elke dag nog ge-plankt en dat is al heel wat! In het begin klinkt 30sec per dag als niks, maar toch vergt het discipline om elke dag de challenge te doen. We zijn al bijna op de helft, dus die 30 dagen gaan we volmaken! Jij toch ook?

Speciaal voor jou

2 reacties

Geef een reactie