‘Pak van mijn Hart” by Hunkermöller

Mijn moeder mijn hart

Mijn moeder is bijna jarig en we hebben afgesproken dat ze gezellig naar mij toe komt in Hillywood. Natuurlijk wil ik nu wel iets speciaals verzinnen om te gaan doen. Ik zoek wat rond op internet (zoekbron nr. 1), kijk op mijn vakantieveiling app en bedenk me dan dat de nieuwe JT bioscoop die week bij ons geopend wordt. Dat is best een goed idee, want mijn moeder gaat nooit naar de bioscoop. En zelf ben ik ook al een tijdje niet geweest. Hoogste tijd dus weer!

Een paar dagen later krijg ik de nieuwsbrief binnen van Hunkermöller. Met een mooie nieuwe collectie en een link naar hun blog So Me. Hier zie ik ineens dat je exclusieve Hunkermöller voorpremiere tickets kan winnen voor de feel-good-film Pak van mijn Hart ! VET!

Exclusieve tickets van Hunkermoller voor Pak van mijn Hart
Exclusieve tickets Gewonnen. Thanks Hunkermoller!!

Wat een toeval, het is op de zondag dat mijn moeder hier is. Komt dat even goed uit 😉 Snel reageer ik op de winactie. Er staat dat de eerste 150 mensen kaarten winnen, nou ik ben nummer 84 die reageert. Zou dat betekenen dat ik kaarten heb gewonnen? De uitslag is een paar dagen later en ja hoor, ik heb kaarten gewonnen!! Zo win je nooit wat en zo is dit ineens het jaar dat ik al voor de 2de keer iets win hihi 😀

Mijn moeder was helemaal verrast dat we naar een voorpremiere gingen in Pathe de Munt! De film begon om 11.00 uur, dus wij zaten klaar met onze cappuccino en chocolate chip cookies. Wat is dit een leuke film! Persoonlijk vind ik Alles is Liefde nog steeds DE kerst Feel-good movie van Nederland, maar deze moet je ook zeker zien. Ennuh.. I’m in <3 with the Santaman 😉 hihi

Na de film zijn we nog lekker gaan lunchen bij de Bagels & Beans en hierna zijn we natuurlijk helemaal los gegaan met shoppen! 😀 Al met al was het echt een Top dag. Dank je wel mama!

 

Speciaal voor jou

Geef een reactie