Morgen is dé dag, mijn verjaardag!

Oe bijna bijna bijna!!! Jemig wat loop ik te hieperen zeg! Ik voel me net die kleine Emy van 6 jaar waar mijn moeder een ‘nog zoveel nachtjes slapen tot je verjaardag’-kalender voor maakte. Elke ochtend trok ik een bed van de kalender af en zo telde ik af tot mijn verjaardag! Inmiddels ben ik daar te oud voor (toch?), dus tel ik maar stiekem af in mijn hoofd en dat begint altijd een week voor mijn verjaardag :p

Nog 1 nachtje slapen!

Morgen is het dé dag, mijn verjaardag! Yeahhh!! En ik kijk er heel erg naar uit. Vorig jaar had ik dat veel minder en was ik bang dat ik misschien te oud werd om de verjaardagsmagie nog te voelen :p hihi Blijkbaar had het er toen toch mee te maken dat ik zwanger was met een fixe longontsteking ? Want dit jaar, 2017, is the magic weer terug! 

Maandag was ik mega hieper, dinsdag was één en al positieve vibe, woensdag liep ik de adhd-en (soms denk ik echt dat ik daar een lichte vorm van heb, of het is echt gewoon teveel energie vaak hebben), donderdag was een K-dag die wel goed eindigde en vandaag, vrijdag, is mijn happy happy smile smile vibe weer terug! Vanmiddag was ik vrij. Het was mooi weer. Ff snel shoppen dacht ik. Kon ik dus gewoon niks vinden! Balen! Achja, toen heb ik birthday gebaksbordjes, -vorkjes, servetten, bekertjes en rietjes gekocht?

Nu lig in in bed dit ‘voor het slapen gaan’ verhaaltje te typen op mijn iPhone. Ik wil nog even bedenken wat ik als lunch ga serveren en dan een boodschappenlijstje maken. Oh en ik heb geen taart besteld! Morgenvroeg eerst naar de Hema dan maar, dan boodschappen doen.. Uhmm ik wou ook nog naar de Etos in Seinhorst want daar fotograferen ze morgen baby’s. Lijkt me zo leuk van Jax!!! Ach, ik zie het morgenochtend wel wat we gaan doen? Één ding staat vast morgen is het mijn verjaardag!!

XXX Emy

P.s. Oooooooo, nog een uurtje dan ben ik jarig !!!!!

Speciaal voor jou