Mijn eerste Moederdag!

Moederdag

Elk jaar is de tweede zondag van Mei, Moederdag! Vroeger maakte ik voor mijn moeder mooie kunstwerkjes en een ontbijtje op bed. Mijn moeder zei ooit ‘iets wat jij zelf hebt gemaakt is het mooiste cadeau’. Ik denk dat daarom onze Moederdag nooit is uitgegroeid tot iets commercieels. Wat ik best als positief ervaar, omdat liefde niet te koop is! Maar, natuurlijk verwennen mijn broertje en ik onze moeder ook wel eens met een cadeautje 😉

Moederdag

Vorig jaar was ik nu zwanger. Toen dacht ik nog ‘Jeetje, volgend jaar ben ik zelf gewoon moeder!’. Dat vond ik best een gek idee hihi. Dit jaar is het dan zo ver. Jax is nu bijna 8 maanden. Ik heb een zoon en dus iemand die mij mama gaat noemen Yeahh. De hele week zeg ik al tegen mensen ‘Dit wordt mijn eerste Moederdag, zo gek!’. En manlief, Gideon, heeft die al een aantal keer gehoord hihi Misschien herhaal ik het wel zo vaak om mezelf ‘wijs te maken’ dat het echt zo is. Ik BEN mama! ?

Mijn eerste Moederdag

‘Blijf maar liggen’, zegt manlief. ‘Ik haal hem er wel uit’. Ik draai me nog even om. Als ik wakker wordt hoor ik iemand op de trap. Manlief komt de kamer in met Jax op zijn arm. Hij zet Jax bij mij op bed en mijn kleine superman heeft een kaartje in zijn handen. Manlief loopt weer weg en komt vervolgens terug met ‘Het beroemde, ontbijt op bed voor Moederdag’!! Hihi Jaaaa!! Dit is leuk! Jax is vet vrolijk. Samen halen we de kaart uit de enveloppe. Hij vind de enveloppe natuurlijk het leukst 😉 en als ik de kaart open staan hier Jax zijn handjes en kusje in. ‘Een kaart vol kusjes en knuffels’ hihi Zo lief!!
Manlief heeft nog helemaal niks voor zichzelf en ook Jax lust wel een boterham. Dus besluiten we gezellig met ons drieën beneden te ontbijten. Ik ben zo trots op onze kleine man dat hij al twee dagen een hele boterham in de ochtend eet ?

Tadaa, daar is nog een cadeautje!! Gemaakt op het kinderdagverblijf. Jax vind het cadeaupapier prachtig en ik vind het cadeautje natuurlijk heel erg mooi. Ik krijg een dikke (chocoladepasta) knuffel/kus. Hihi Hier kan ik wel aan wennen!l

Fijne Moederdag allemaal!

xxx Emy

Speciaal voor jou