March Madness

March-Madness

Maart is DE maand van het jaar! Waarom? Omdat ik dan jarig ben 😀 De beste dag van het jaar is dan  ook 25 maart, mijn geboortedag!

In maart begint de lente, gaat de zomertijd in, komen de eerste lammetjes, bloemetjes gaan open, zonnetje komt vaker door.. de mooiste tijd van het jaar.

Op Facebook kwam ik de March Madness challenge tegen van #FitGirlsCode Alweer een challenge Emy? Hoe is jouw januari plank challenge eigenlijk afgelopen.. Tja ahum.. ik heb de 30 day plank challenge geen 30 dagen volgehouden. Het begon bij week 2 dat ik het aantal seconden niet kon volhouden van het schema die mijn vriendinnen en ik gebruikte. Ik ben geen opgever dus ik ging gewoon door op de maximale aantal seconden die ik kon. In week 3 had mijn maandelijkse dingetje, kreeg last van mijn rug tijdens het planken. De dagen gingen de aantal seconden ook nog een achteruit. Eind week 3 zat ik weer op 90seconden per plank, dit heb ik nog 4 dagen gedaan. schijnbaar was dit mijn dooiepunt want vooruitgang zat er niet meer in. En toen.. ben ik gestopt.. hetzelfde gebeurde bij mijn vriendinnetjes. Luide onze groepsapp in het begin elke keer als één van on had geplankt, aan het einde was mijn telefoon doodstil.. hihi Ze zeggen wel eens dat je vriendinnen op je lijken he 😉

March Madness challenge #FitGirlsCode

 

Speciaal voor jou

Geef een reactie