De lente komt in zicht

lente

Ok Ok. Ik ben een tijdje afwezig geweest en ik begrijp dat je misschien mijn verhalen hebt gemist :p Maar ik ben weer helemaal terug hoor! Wie mij dat ene duwtje heeft gegeven om uit mijn holletje te kruipen 😛 Miss. Lente, zij staat eindelijk weer voor de deur.

Waarom ik een tijdje off radar ben geweest?

Nou, ik kan je vertellen dat ik toch meer moet wennen aan het moeder zijn dan ik van te voren dacht. Niet op een negatieve manier hoor. Integendeel. Ik geniet op en top van onze kleine Superman. Het kost me gewoon een wat langere ‘wen-periode’ om een balans te vinden. Wat niet zo gek is natuurlijk. Enja, sommigen van jullie hebben mij ook van te voren ‘gewaarschuwd’ dat het eerste babyjaar zwaar kan zijn voor een newbie mom. Dacht ik ff één van de uitzonderingen te zijn die door het eerste jaar heen zou vliegen hihi.

Afgelopen maanden heb ik het best een beetje pittig gehad. Niet perse door  baby Jax. Hij slaapt 9 van de 10 nachten door 😉 Wat wil je als nieuwe ouders nog meer! Het lag meer aan het balans vinden tussen een mega drukke periode op werk (sinterklaas, kerst én een mega groot project), wennen aan een leven met Jax, vorm geven aan een leven met Manlief en Jax, niet uit het oog verliezen om aandacht te besteden aan mijn relatie met manlief, mezelf wat me-time te gunnen én mijn vriendinnen en familie de aandacht geven die ze verdienen 😉

Ahum…. Snap je nu waar het mis gaat?! Ik wel achteraf wel, maar op dat moment dacht ik gewoon harder hollen en dan komt het wel goed. Niet dus. Aangezien ik ‘reëel gezien’ geen superwoman ben (al wil ik zelf graag geloven dat ik dat wel ben hoor) is het onmogelijk om al deze ‘rollen’ en ‘relaties’ met één druk op de knop in elkaar gepuzzeld te hebben :p Dit heeft gewoon tijd nodig. Net zoals de ervaringsdeskundigen, oftewel mijn vriendinnen mét kids, mijn moeder en mijn lieve nicht R. al hadden verteld. Maar ik denk dat ik hoekjes en de randen van de puzzel nu zo klaar heb liggen dat ik de overige puzzelstukjes in elkaar kan gaan leggen 😀 of dat daadwerkelijk het geval is zullen we over een tijdje weten hihi

Lente in zicht!

Wat ik wel zeker weet is dat er één bulk positiviteit voor de deur staat. De LENTE!!! Mijn favoriete seizoen! Het mooiste seizoen van het jaar! Startende in maart, de maand dat ik jarig ben op het mooiste getal ever, nummer 25! Deze mooie leeftijd ben ik dit jaar al (sssst) 9 jaar gepasseerd (jeez, waar blijft de tijd?). Het voorjaarszonnetje kwam vorige week al voorbij, gevolgd door storm Doris hihi achja. Echt Hollands weer he. Ik kan niet wachten tot de zonnestralen iets vaker en iets sterker doorkomen en we weer heerlijk op een terrasje kunnen genieten van het leven. Dit jaar, 2017, voor mij voor het eerst als gezinnetje. Gideon, baby Jax en moi! Zeker iets moois om naar uit te kijken! Waar kijk jij naar uit komende lente?

Speciaal voor jou

Geef een reactie