Lazy Sunday!

latte macchiato

Ik word wakker, doe de gordijnen open en er verschijnt direct een lach op mijn gezicht. Het zonnetje schijnt. Ik kan niet wachten om naar buiten te gaan. Als ik beneden kom heeft mijn vriend de oven al aan gezet voor ovenbroodjes, wat een verwennerij. Gisteren hebben we ons huis al aan kant gemaakt en een nieuwe Winter sent neergezet. Daar kan ik vandaag dan zo extra van genieten in mijn huisje.

Lazy Sunday is.. Series kijken!relaxing sent

Ik dek de voor tafel bij de TV en mijn vriend sluit de laptop aan. We zijn gisteren begonnen aan seizoen 2 van de serie The 100! Heb jij deze serie al gezien? Hij is echt super spannend. Lekker chillen op de bank met een serie en een lekker ’s zondags ontbijtje. Als dat geen lazy sunday is 😀 Na 2 afleveringen hebben we genoeg op de bank gezeten. Mijn vriend gaat zijn spullen pakken om te gaan voetballen in Amsterdam en daarna met een vriend wat te gaan drinken. Dat betekent voor mij… lekker doen waar ik zin in heb! Niet dat dat niet kan als hij thuis is hoor haha Maar het is best lekker om af en toe het huis voor jezelf te hebben toch?

Lazy Sunday is.. Quilty Pleasure

Zodra hij weg is ga ik lekker uitgebreid douchen. Vorige week heb ik doucheschuim en scrub gekocht bij de Rituals, lijn Haman. Mijn hele badkamer ruikt naar.. een hamam haha. Heerlijk!! Ik kom de woonkamer weer in. De TV staat aan op MTV. Ik ga zitten om mijn schoenen aan te doen en ik kijk op naar de TV. Er is een ruzie gaande tussen twee meiden op MTV. Iets over de liefde. Het is het programma Are you the One? en ‘helaas’ ben gelijk hooked! Dit is dus één van mijn quilty pleasers. Programma’s als Geordie Shore, The Valleys. Programma;s die nergens over gaan, maar op één of andere manier altijd mijn volledige aandacht opeisen. Vandaag is het ook nog eens weekendbreak. Allemaal afleveringen achter elkaar. Met mijn schoenen aan besluit ik toch nog maar een theetje te drinken voor ik de deur uit ga. Oeps, gaat dit nog goed komen of blijf ik aan de bank gekluisterd?

Lazy Sunday is.. Coffee <3

Ik kijk op de klok en we zijn alweer 2 uur verder! Als ik de deur nog uit wil dan moet ik nu echt gaan. Met moeite kom ik de bank af, haal mij jas van de kapstok, trek deze aan, pak mijn tas. Om pas op het allerlaatste moment de tv uit te zetten hihi Ja, de zon buiten wint het toch op het nippertje van de tv. Ik fiets richting de kerbrink. Wat zijn de terrassen leeg, misschien is het toch net iets te fris nog. Ik loop langs Luno Kitchen en zie een tafeltje in de hoek bij het raam die nog leeg is. Die is voor mij!

lazy sundayIk ga naar binnen, haal mijn laptop uit de tas, bestel een Latte Machiatto met twee suiker en een verse jus d’orange. Buiten schijnt het zonnetje en straalt naar binnen op mijn gezicht. Met mijn latte in mijn hand kijk ik naar buiten. Een vader met zijn kind op een kinderfiets fiets voor bij. Een tienerstelletje die elkaar een kus geeft. Twee mannen op terras die een biertje drinken en sigaretje roken. Een vrouw die foto’s maakt op de brink. Dit is toch genieten op je vrije zondag.

Wat doe jij op je Lazy Sunday?

 

 

Speciaal voor jou

1 reactie

Geef een reactie