H&M Sportoutfit

H&M Sportkleding

Teveel kilo’s, te hoog vetpercentage en BMI. Ik vertelde je hierover in Je hebt overgewicht! Hoog tijd dus om te sporten. Een mooi excuus voor een nieuwe sportoutfit! Ik ben eerst langs de nieuwe Primark in het vernieuwde Hilvertshof te Hilversum. My hometown 😉 . De sportbroeken waren daar mega cheap, maar dat materiaal.. No thanks. Volgens mij zweten je billen daarin weg. Dus op naar de H&M, die zit aan de overkant!

H&M Sportkleding; mijn nieuwe sportoutfit

Ik heb inmiddels een maatje meer. Voor broeken 42/44 en shirts maatje L. Achja niet zo gek na een zwangerschap he! Ik moet wel zeggen dat er bijna geen sportoutfit was in maatje L of XL. Het maatje dat in overvloed aanwezig was was XS/S. Dit kunnen 2 dingen betekenen. 1. Alle mensen met maat L/XL hebben sportkleding gekocht. You go girls! Óf. 2. H&M denkt dat alleen de meiden met al het ideale figuur sportkleding kopen. Laten we van de eerste situatie uit gaan he 😉 Lekker positief. Ik had mazzel! Van de 9 lange sportbroeken heb ik 2 L-etjes kunnen vinden en die pasten! Whoepwhoep. Geen XL meer. Dat gaat de goede kant al op he.

Sportlegging - Zwart - DAMES | H&M NL 1 Sportlegging - Grijs gemêleerd - DAMES | H&M NL 1

H&M Sportlegging €19,99 een zwarte en grijs gemêleerd.

Sporttop - Zwart - DAMES | H&M NL 1Sporttop - Zwart - DAMES | H&M NL 1

H&M Sporttop €14,95 in de kleur grijs.
H&M Sporttop motivation is the key in de kleur zwart.

Bidon met dop - Zwart - DAMES | H&M NL 13 paar sportsokken - Zwart - DAMES | H&M NL 1Push-up sport-bh - Zwart - DAMES | H&M NL 1

 

 

 

 

 

 

 

 

H&M Sportsokken in de kleur zwart.
H&M Bidon met dop Sweat now shine later deze is 750 ml, dus er gaat meer in dan in mijn geliefde dopper.
H&M Push-up sportbh zowel de zijkanten als de bandjes zijn verstelbaar. Ideaal dus.

A.s. dinsdag heb ik een proefles Small Group training gepland. Ben erg benieuwd hoe ik dat vind. Maar één ding is zeker, mijn outfit zit in ieder geval goed.

xxx Emy

Speciaal voor jou

7 reacties

  1. De sportkleding van H&M is fijn! Vind de leggings met de topjes erg leuk. Heb al een tijdje niet meer bij de nieuwe collecties gekeken qua sportkleding daar bedenk ik me nu… Hopelijk is de Small Group training iets voor je! Succes alvast. 🙂