Hét festival van 2015; The Flying Dutch

In de badkamer ben ik mijn spulletjes voor Parijs aan het pakken en ik hoor ineens op Radio 538 ‘Gefeliciteerd, jij hebt de eerste kaarten gewonnen voor hét festival ‘The Flying Dutch’ en je mag kiezen naar welke locatie je gaat’ mijn oren zijn gelijk gespitst, want welk festival vind tegelijkertijd plaats op meerdere locaties? Inderdaad, geen 1!

1 festival, 3 locaties en de 10 beste DJ’s van Nederland.

Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek, W&W en Yellow Claw zijn natuurlijk onze top 10 dj’s! Op 30 mei draaien ze allemaal op de eerste editie van het openlucht festival. De 10 beste Nederlandse dj’s vliegen per helikopters, tussen 12.00 ’s middags en 23.00 ’s avonds, van stad naar stad: Olympisch Stadion in Amsterdam, Ahoy Buiten in Rotterdam en op de Strijp-S in Eindhoven. Elke stad heeft zijn eigen timetable en don’t worry, de dj’s draaien op alle 3 de locaties. Kies de locatie die jou het beste uitkomt 😉

Er is plek voor 100.000 bezoekers. Een kaartje kost 44,95 euro (exclusief servicekosten). De kaartverkoop is gestart! Mijn advies, wees snel want als dit festival niet snel ik uitverkocht dan weet ik het ook niet meer 😉 Hier wil je toch bij zijn? www.theflyingdutch.com

Update 12-2-2014
Nog geen kaarten? Helaas!
Precies een week na de aankondiging is het nieuwe dance festival The Flying Dutch volledig uitverkocht. Niet zo gek, want zo’n vet festival hebben we nog niet gehad!

“We hadden gehoopt op een positieve reactie van het publiek, maar dit overstijgt iedere verwachting. Nu aan de slag om een onvergetelijk evenement neer te zetten.”
John Ewbank – Initiatiefnemer The Flying Dutch

IMG_7360.PNG

Speciaal voor jou

Geef een reactie