Goede voornemens; Bye or Hi ?

goede voornemens 2015

We zitten alweer in de 3de week van het nieuwe jaar. Voor de één is januari altijd de maand om bij te komen van de feestdagen, voor de ander een start punt van een nieuwe bucketlist en voor sommigen een hele hectische maand met doorlopende zaken van vorig jaar. Dit jaar val ik in deze laatste groep. Druk druk druk, veel nieuwe plannen en alles tegelijkertijd willen doen. Ik ben dan ook super benieuwd hoe snel ik, en anderen, je goede voornemens alweer laten varen. Dus bij deze de status van mijn goede voornemens.

Gezonder en bewuster leven

Thuis koken, naar de markt voor verse groenten en fruit, gebruik van gezonde / biologische / natuurlijke producten en balans vinden in mijn leven

Status Goede voornemens: Het minimaal 4x in de week koken is nog niet gelukt. A. ik heb niet gekookt, maar mijn vriend 😀 B. Dit hebben we 3x gedaan. Wat betekent 4x eten gehaald. De markt heb ik nog geen beste wensen kunnen geven en door de hectiek is mijn balans nog een beetje in onbalans. Maar daarentegen ben ik wel op zoek gegaan naar natuurlijke verzorgingsproducten en ik kwam uit op de website van Natures Best Cosmetics. Ik heb diverse producten geprobeerd van het merk RINGANA  Wil je weten welke producten ik heb getest en wat ik er van vind? Houd dan eMyLife in de gaten, want ik denk dat ik morgen of overmorgen het blog hierover af heb. Dan hebben we nog het voornemen Yoga voor wat meer rust en balans, dit staat op de planning voor ergens later in dit jaar. Niet dat ik nu geen rust en balans wens hihi, maar gewoon omdat ik al zoveel leuke dingen op de planning heb staan.

Sporten

Minimaal 3 keer in de week sporten. Waarvan 1x per week naar musical repetitie, 1x fitnessen en 1x Gritt.

Nou de 1ste musical repetitie ben ik niet geweest, want ik was net als zovelen ziek. Daarom ben ik vorige week ook nog niet naar de sportschool geweest. Echter houd ik mijn 30 Day PLANK Challenge goed vol. Ik loop nog steeds op schema. Deze challenge stond niet eens op mijn lijstje met goede voornemens, aangezien ik dit in de eerste minuten van het nieuwe jaar pas had bedacht :D. Hoezo, sportief van start! Fitnessen gaat hem deze week nog niet worden, maar ik ga wel naar Gritt. Voor het eerst sinds 3(?) maanden, met mijn nieuwe ‘slachtoffer’ mijn verloofde!

Werk

Creatieve marketingacties, pluggen CreativeShake en blog eMyLife opbouwen.

Januari is altijd zo’n maand waarbij je terug kijkt op het afgelopen jaar en nieuwe plannen gaat maken voor het huidige jaar. Ik ben deze eerste twee weken van januari behoorlijk goed op dreef.. al zeg ik het zelf!

Sparen

2015 staat in het teken van sparen voor mijn bruiloft

Sparen voor mijn bruiloft.. jaja nog maar 6,5 maand te gaan. Ik ontving een appje van mijn oude collegaatjes voor een Sushi-date.. en ik heb heel verstandig ‘Nee’ gezegd. Do i need to say more! 😀

Muziekkeyboard in de woonkamer

Het jaar is helaas niet zo goed begonnen! Ik heb mijn mijn boxen opgeblazen 🙁 die ene waar de bas uit komt, de boombox ofzo. Misschien toch tijd om zo’n BOSE box te kopen, alleen gaat dit niet echt samen met mijn voornemen om te sparen, dus moet nog even wachten. Mijn Keyboard is wel al uit de doos en staat mooi in de woonkamer. Ja, ik heb er al even op ‘gespeeld’ zo’n 10 minuten 😛 en dat twee keer 😀

Al met al gaat het deze 1ste maand van het nieuwe jaar nog best goed met mijn goede voornemens. Ik ben heel benieuwd of ik het dit jaar een keer ga waarmaken. Jij ook?

Speciaal voor jou

Geef een reactie