Foto op canvas; Maak van je huis een thuis!

Iedereen die bij ons thuis komt ziet direct de fotocollage op onze koelkast. Al onze vrienden zijn hier op vereeuwigd. Ik vind dat we tegenwoordig, in de tijd van digitale foto’s, foto’s veel te weinig laten afdrukken. Vroeger moest je wel. Dan had je een fototoestel met rolletje en dat rolletje moest je eerst afdrukken om de foto’s te bekijken. Oh wat kon ik balen als er dan een foto toch mislukt was hihi

Wie ontbrak er heel erg lang op onze koelkast? Onze eigen baby Jax. Tja, als je maar één keer in de paar jaar foto’s laat afdrukken dan is dat niet zo gek, want Jax is pas 11 maanden 😀 Afgelopen november hebben manlief en ik onze moeders voor hun verjaardag wel een foto op canvas cadeau gedaan, maar één voor ons zelf.. daar was het nog niet van gekomen.

Foto op canvas

Nu is het dan eindelijk zo ver! We hebben van Jax een foto op Canvas laten afdrukken bij Fotofabriek! Yeahhh!! Een vierkant formaat 30×30 cm, want dan kunnen we de muur mooier gaan vullen vind ik, dan met rechthoekige afdrukken. Het werkte mega simpel. In de editor kan je diverse foto’s plaatsen om te kijken of je het er wel goed uit vind zien in een vierkant formaat én op canvas. Waar je rekening mee moet houden is dat de foto op canvas de hoekjes omgaat. Als je dus van de zijkant tegen de foto aankijkt is de rand van de canvas ook bedrukt met de rand van je foto. Je hebt dus wel een foto nodig met genoeg ruimte om je onderwerp. Ik had bijvoorbeeld een foto waar Jax zijn handje net over het randje heen ging, dat zag er gek uit. In de editor zitten ook filters, als je bijvoorbeeld je foto zwart/wit of sepia wenst te maken. Nou, al snel had ik de Canvas klaar! Spannend! Nu wachten op het resultaat.

Het resultaat

Foto op canvas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En, wat vind je? Is het niet een mega mooie afdruk geworden?

 

#Advertorial i.s.m. Fotofabriek.nl

Speciaal voor jou

1 reactie