Feestdagen; Dat betekent Shoppen!!

De winterperiode is één van mijn favoriete periodes van het jaar.

Niet vanwege de kou hoor, maar de gezelligheid die deze periode met zich meebrengt, Heerlijk knus en warm voor de open haard met een glas wijn en een kaasplankje. Lekker op de bank voor de televisie met een kop thee en een dekentje. Kerst vieren met mijn familie. De vrolijke (soms wat gestreste) mensen zo richting de feestdagen toe 😉 Ja, het hoort er allemaal bij and i love it!

Binnen kaarsjes, buiten lampjes. De winkelstraten allemaal gezellig versierd. Het verleidt je gewoon om de stad in te gaan! Mij in ieder geval wel.

Gezellige centrum van Hilversum
Gezellige centrum van Hilversum

December is een dure maand; Cadeautjes voor Sint en Kerst, dinertjes en feestjes, en om één of andere reden komt mijn koopverslaving juist altijd deze maand om de hoek kijken 😀 Het begint met iets wat ik echt nodig heb voor de winter: warme laarzen, een winterjas, een jeans of een trui.. en dan is het hek van de dam! Een shirtje voor dit feestje, een jurkje voor kerst, een leren broek voor oud&nieuw (want 2x hetzelfde aan kan niet in zo’n korte periode). Overal moet een bijpassende tas bij en de juiste accessoires om het af te stijlen. Shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Ik word er erg blij van, maar mijn portemonnee wat minder hihi.

Mijn favoriete winkels zijn de ZARA,VERO MODA, ModeMusthavesMANGO, SuperTrash, ASOSH&M, Invito, de Kledingfabriek en de PIECES. Hier vind altijd wel iets wat je leuk vind. Ik werk midden in het centrum en afgelopen week was het elke pauze raak. Een knitted trui omdat het koud was op kantoor, een cadeautje voor sinterklaas, het nieuwe Bruidsmagazine voor mezelf, een verjaardagscadeautje en een paar oorbellen. Het is dan ook niet zo gek dat ik het halverwege de maand iets rustiger aan moet gaan doen. En oh wat komt het dan goed uit dat de Sale van start gaat! Mooie artikelen voor mooie prijsjes shoppen. Wie wil dat niet? Dat dacht Marisca Kenter-van der Zwaan, eigenaresse van webshop QueenC, nou ook. Vier jaar geleden is zij deze webshop begonnen met diverse merken en zo’n anderhalf jaar geleden ontstond het idee om één van haar favoriete merken te gaan verkopen; PIECES. En nu is het zo ver..

Shoppen met korting

Webshop QueenC lanceert als eerst in Nederland een online PIECES outlet!
Accessoires, shirtjes, tassen en sjaals, allemaal voor een mooie prijs! Om deze lancering te vieren krijg jij op de gehele collectie 10% korting met de code ‘piecesoutlet’. Dus niet alleen de items van Pieces, maar ook op alle andere items en Sale items in deze webshop! Dat is in deze dure decembermaand toch mooi meegenomen!

eMy Favorites in de PIECES outlet.
Veel plezier met shoppen!

Speciaal voor jou

Geef een reactie