BitesWeLove; mijn nieuwe tussendoortje

mvvoorbergen BWL-sfeerbeelden

Kreeg ik vroeger als kind tussendoortjes als; stukjes appel, rozijntjes, evergreen, liga, stukje kaas of komkommer. Nu ik wat ouder ben en op mezelf woon neem ik vaak als tussendoor; een rijstwafel, ontbijtkoek, bouillon, worteltjes, mueslireep, cashewnoten, fruit of lekker een reep hazelnoot chocolade. Afgelopen maanden zie ik mensen om mij heen, vriendinnen, collega’s, mijn moeder en zelfs mijn vriend steeds meer zoeken naar gezonde tussendoortjes. Maar wat er ‘gezond is? Daar verschillen de meningen over. Want ‘lekker’ is ook heel belangrijk!

Gelukkig houd ik erg van gezonde lekkere dingen. Er is alleen één probleem. Dit heb ik meestal NIET in huis. Hoe dat kan? Ik denk dat het ligt aan mijn inkoopbeleid.. die heb ik namelijk niet. Als ik geluk heb dan ga ik 1x per maand ‘week’ boodschappen doen, wat betekent dat ik de eerst week a anderhalve week gezonde lekkere dingen in huis heb en daarna.. tja is het op!

BitesWeLove #review

IMG_7977

Op Twitter kwam ik BitesWeLove tegen. Bites zijn tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Jammie! En allemaal zonder onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen. Je hoeft er de deur niet voor uit, want je neemt een abonnement en dan krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat voor €4,95. Je ontvangt dan een BitesWeLove box met 4 verrassende bites die per portie van 40-50 gram verpakt zijn. Super handig om mee te nemen naar je werk of voor onderweg. Op de boxen staan leuke quotes, zoals ‘Hello’ Heel leuk om dus ook cadeau te doen! De Bites zijn niet alleen goed voor jou, maar de boxen ook nog eens goed voor het milieu. Ze hebben het FSC keurmerk, zijn composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Omdat iedereen uniek en anders is zijn ze afgestapt van de 3 verschillende boxen die ze eerst hadden: Pure, Power en Pleasure. Je kon zelf kiezen welke het beste bij jouw bite-behoefte paste. IMG_7565Pure box; als je verantwoord wou eten en op zoek was naar afwisselende bites die je voeden, in plaats van alleen maar vullen. Power had al het goede van Pure, met een beetje zoet en zout voor een instant energie-effect. Pleasure was het profiel dat je kon kiezen als je een combinatie wilt van pure, verantwoorde bites en guilty pleasures. Deze 3 boxen bestaan nu niet meer en persoonlijk vind ik dat een pluspunt. Er zaten namelijk ook zakjes in de box die ik niet (zo) lekker vond. En NU, kan ik helemaal zelf bepalen welke zakjes ik komende week wenst te ontvangen. Ideaal toch?!

Hoe weten ze bij BitesWeLove nu zo zeker dat de bites gebalanceerd samengesteld zijn?
Vera en Claire, foodexperts, van Bluebelle Foodworks hebben BitesWeLove geholpen met het samenstellen van de bites. Ze zorgen er mede voor dat de bites perfect zijn samengesteld en de quilty pleasures niet uit de hand lopen 😉

mvvoorbergen-20140905-BWL-sfeerbeelden-2Nieuwsgierig geworden? Bestel dan snel een BitesWeLove box op www.biteswelove.nl
* Het abonnement is wekelijks opzegbaar 😉

Speciaal voor jou

Geef een reactie