And the winner is… ME!!!!!!

header-and-the-winner-is

Dinsdag 28 juli, 15.14 uur. Bedankt voor uw deelname.

Ik open mijn e-mail op mijn telefoon en zie een mailtje met het onderwerp: “Uw deelname aan wineenvakantienaarcuracao.nl” Ik klik op het mailtje met een flits in mijn hoofd, er zal wel in staan bedankt voor uw deelname helaas heeft u niet gewonnen. Snel scan ik de tekst in het mailtje en…. Huh? Wat staat er..?

 

“Hartelijk dank voor uw deelname aan de wineenvakantienaarcuracao actie.

Uit alle inzendingen hebben wij drie deelnemers gekozen die in aanmerking komen voor de hoofdprijs; een heerlijke vakantie naar prachtige Curaçao. Het doet ons deugt om u te mogen mededelen dat u tot de laatste selectie behoort!

Om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs hebben wij alleen nog even onderstaande gegevens van u nodig: Naam, geboortedatum, telefoonnummer.

Graag ontvangen wij uw gegevens per ommegaande, zodat wij de definitieve winnaar bekend kunnen maken…”

Neeeee echt?! Ik? Een stemmetje in mijn achterhoofd zegt, misschien is het een marketing truc om gegevens te verzamelen. Het andere stemmetje in mijn hoofd zegt; Het is Kuoni, nu Tenzing travel, een gerenommeerde reisorganisatie, die doen zoiets niet. 😀 Vet dat ik bij de laatste 3 hoor! Dat betekent nog 33,33% kans yeahhh!! Acja toch een kleine kans. Snel mail ik mijn gegevens naar ze toe, want je weet immers nooit!

Woensdag 29 juli, 11.18 uur. Dagje Amsterdam.

Gideon en ik zijn lekker een dagje in Amsterdam! Albert cuyp en het Rijksmuseum staan op de planning. We lopen over de Albert Cuyp en zien van die markttafels staan, beetje zeegroen, heel vet! We hebben vorige week een kleine variant gezien bij Thuis in de Gooische Brink, maar wij zoeken een grotere als eettafel. We gaan de winkel binnen om te kijken of er ook grotere tafels zijn dan die buiten staan. Opeens gaat mijn telefoon. Het is een 020 nummer, Amsterdam dus. Wie kan dat nou zijn? Heel even gaat door mijn hoofd dat Tenzing Travel in Amsterdam zit. Ik pak op en Ja hoor, het is Tenzing Travel!!!! ‘Emy ik heb goed nieuws!’zegt ze. ‘Jij hebt de vakantie naar Curaçao gewonnen. Gefeliciteerd!’ WAAAAAATTTTT?!!! Yeahhhh, roep ik in de winkel. Gideon heeft gelijk door dat het Tenzing Travel is 😀 We staan te springen en juichen in de winkel hihi Die man kijkt ons een beetje weird aan 😛 Hoe vet! Gewonnen! Hoe kan dat nou? Zoiets winnen toch alleen maar andere mensen? We worden de volgende dag uitgenodigd om onze prijs in ontvangst te nemen.

Donderdag 30 juli, 11.53 uur. And the winner is.

De trein is uitgevallen, we komen dus te laat op onze afspraak bij Tenzing, zucht. Ik mail haar en ze reageert dat het geen probleem is, gelukkig! Het voelt zo onwerkelijk dat we hebben gewonnen. Zou er ergens een addertje onder het gras zitten? Vb verplicht een paar nachten bij boeken of excursies afnemen? Je weet het immers nooit met winacties. Maar het zal toch niet bij een bedrijf als Kuoni/Tenzing?

Om 12.30 uur komen we aan bij het kantoor. We worden vriendelijk ontvangen door iemand van de marketing en de Curaçao & Caribbean expert, met een kopje koffie. Allereerst gaan we met ons allen op de foto en daarna Gideon en ik samen voor de bekendmaking op hun Facebook en wineenvakantienaarcuracao.nl. Hoe leuk is dat! Na de foto nemen we plaats en ze vertellen wat we hebben gewonnen; 7 nachten in het Renaissance hotel te Curaçao inclusief ontbijt en vlucht! No strings attachted! 😀 Wooooowww!! Het is echt echt! We hebben echt een vakantie gewonnen naar Curaçao, onze huwelijksreis! We kunnen het niet geloven. Ohh wat hebben wij er zin in zeg. Lees hier mijn motivatie die ik heb ingestuurd: Motivatie WinEenReisNaarCuracao

And-the-winner-isZe gaat nu kijken wanneer wij in oktober weg kunnen ( in augustus en september ben ik heel druk op werk dus dan kan ik niet weg). Komende week horen we wanneer we gaan!

Zijn wij niet de grootste mazzelkonten die er zijn of wat!

-xxx- Emy

P.S. Sommigen van jullie zullen zich nu afvragen waar mijn blog over onze bruiloft blijft 😀 Ik wacht nog even op de foto’s van de fotograaf, want ik heb nu nog geen ‘goede’ foto waar Gi en ik samen op staan.

 

 

Speciaal voor jou

4 reacties

Geef een reactie