About me

Weg met die mama buik

Fashion blogs, beauty blogs, lifestyle blogs en noem maar op. In ons dagelijkse ritme gaan we ze vaak allemaal bij langs. Dus waarom niet al deze onderwerpen op één website maar dan wel met een twist, namelijk mijn leven, eMyLife www.eMyLife.nl. Mijn interesse voor fashion en beauty begon al op vroege leeftijd. Met mijn moeder op zaterdags de stad in, kleding passen, langs de Douglas en gezellig ergens een taartje eten. Ik heb altijd al van mooie spullen gehouden. Van kleding, woninginrichting en zelfs mooi vormgegeven boeken voor in mijn (toekomstige ouderwetse) boekenkast. Belangrijk vind ik altijd dat je iets zelf mooi vind, en niet omdat het ergens in een magazine stond of omdat je het op televisie hebt gezien. Spullen moeten je aanspreken. Je moet je er goed door voelen. Neem bijvoorbeeld kleding. Draag iets waar jij je lekker in voelt. Dan draag je dit met zelfvertrouwen en dit straal je dan ook uit. Stralen is erg belangrijk, het is je persoonlijkheid en je persoonlijkheid is wie jij bent.

Ik kom uit een horeca gezin. Op mijn 8ste zijn wij verhuisd naar Curaçao, waar mijn ouders Cas Abou strand zijn opgestart inclusief een klein hotelletje in het landhuis Cas Abou. Hier is mijn voorliefde voor reizen denk ik ontstaan 😀 Nieuwe culturen, nieuwe indrukken. Daar mijn oma van Indische afkomst is zit het lekkere eten in mijn DNA. Ik hou van eten! Overal waar ik kom, ik wil alles wel proeven. Je weet anders nooit of je een super lekker iets mist. En tja, als je van eten houdt, moet je wel zorgen dat je ook gezonde dingen binnen krijgt en voldoende beweegt.

eMyLife Blog

eMyLifeOp mijn blog eMyLife kan je van alles lezen over lifestyle en de fashion die mij aanspreekt, wat ik belangrijk vind voor je (inner)Beauty, mijn diverse (vette) Reizen & waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

I♥ Zingen, dansen, musicals, fotografie, kunst en cultuur, reizen, van lekker eten en natuurlijk van mijn vrienden & familie waar ik niet zonder kan!

Mijn naam is Emy en dit is mijn leven: eMyLife
|Est. 1983|

www.emylife.nl

 

[contact-form to=’emy@creativeshake.nl’ subject=’eMyLife contactformulier’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Geef een reactie