Weg met die mama-buik!

Weg met die mama buik

Als je de titel leest denk je nu misschien ‘Ja hoor Emy. Ik lees elke keer over mooie voornemens, maar een voortgang ho maar. Lukt het niet ofzo?’ Nou ik kom nu wel met een follow up:D Mijn collega’s en manlief horen al wekelijks in geuren en kleuren welke oefeningen en challenges ik gehaald of bijna gehaald heb hihi. Want die mama-buik die moet nu echt weg! 

Bye bye mama-buik

10 weken geleden ben ik begonnen met SGT (oftewel Smal group training). Heb je het gelezen?!?! 10 WEKEN geleden!! Jaja! Ok Ok, Voornemen was om 2 keer per week, soms 3 keer, te gaan sporten. Maar waar haal ik die tijd vandaan naast mijn sociale leven, mijn gezinsleven én een lancering van een vernieuwde webshop?! Dan maar 1x per week totdat ik er meer tijd voor heb gevonden. En met het motto beter één keer sporten dan geen keer, is dit een goed compromis 😀 Nou en dit houd ik al 10 weken vol. BAM! Op de weegschaal qua kilo’s gebeurt er niet zoveel (helaas), maar mijn broeken zitten een stuk losser. Ze zakken zelfs af, ha! En, mensen zien het aan mijn benen en mijn gezicht 😄Yeahhh, het sporten heeft dus effect. Mooie motivatie om door te gaan!

Newbie Mom make-over: tijd voor een chirurgische ingreep

Maandagochtend op de weegschaal begon mijn week goed. Een halve kilo eraf! Ik was het hele weekend wel ziek geweest. Waar dat wel niet ‘goed’ voor is 😝Haha Tja, helaas weet ik inmiddels dat gewicht verloren door ziek zijn er altijd zo weer aan zit, zucht. Maar toch. Ik benader het maar vanuit het positieve hihi :D.

mama-buik Afvallen na zwangerschap
mama-buik

Nu lig ik in bed en Google ik naar ‘buikvet afvallen na zwangerschap’ want ik heb het idee dat die zwemband niet krimpt. Wat is Google’s eerste resultaat, dat ik een Mommy make-over nodig heb. Klinkt best goed. Het is bij een kliniek luidt de advertentie, misschien een afvalkliniek ofzo denk ik. Ik klik door naar www.boerhaave.nl/mommy/makeover en wat staat daar ‘Mommy makeover verwijst naar een combinatie van chirurgische procedures bij de vrouw zoals het corrigeren van de borsten, buik, heupen en dijen.’ Seriously?! Als ik zoek naar ‘buikvet afvallen na zwangerschap’ dan is het eerste wat Google mij voorschotelt een chirurgische ingreep?! Je wordt bedankt Google! 😛

Dus, internet is zeker niet leidend! Ik ga gewoon door op de old skool manier: sporten en gezond eten! 😀

 

 

 

 

Speciaal voor jou