Schoenen trends Zomer 2015

Trend 1; De espadrilles

Deze zomer kunnen de espadrilles niet ontbreken in je kast. Ik associeer de espadrille altijd met schoenen die je op vakantie kan kopen. Echter voor zomer 2015 hebben de ontwerpers goed werk geleverd. Espadrilles zijn zowel in effen als in diverse kleuren en motieven te krijgen. Voor iedere wat wils. Daarom mogen de espadrilles in mijn lijstje schoenen trends zomer 2015 niet ontbreken. Dit zijn mijn favorieten!

Trend 2; Sandalen to the max

Chunky sandalen, gladiator sandalen, platform sandalen.. Grof, aanwezig en comfortabel; dit is de sandalen trend van zomer 2015. Werden deze sandalen eerder nog als nérdy of stoffig gezien, anno 2015 kan je echt niet zonder! Zelf ben ik (nog steeds) geen fan van gladiator sandalen. Die touwtjes om je been heen. Nee niks voor mij. Maar de platform sandalen zijn zeker mijn favoriet. Vooral die met bloemen motief en witte zool!

Trend 3; Prints

Hoe gekker hoe beter.. printjes, kleurtjes, motieven, het kan niet vrolijk genoeg zomer 2015 Zelf ben ik helemaal verliefd op de bloemen prints op de Vans, maar hoe leuk zijn die flip-ons met ananassen en flamingo's, ideaal voor een festival of niet 😀

Waar je deze schoenen kan kopen?

Zelf vind ik het heerlijk om rond te struinen in de echt winkels, shoppen real-life hihi Maar heb je weinig tijd of geen zin in lange wachtrijen bij de kassa? Dan shop je natuurlijk online. De schoenen in mijn favorieten lijstje vind je bijna allemaal bij de Invito, Manfield en Pr-Shoes. Shopse!

Invito

Manfield

Pro-Shoes

Speciaal voor jou

2 reacties

    1. Ja lekker zomers he!
      Ik zag het inderdaad 😀 Super bedankt dat je mij genomineerd hebt voor de Liebster Award!! Komende week ga ik hier een blog over schrijven en de vragen beantwoorden (heb het een beetje druk gehad afgelopen 2 maanden 😉
      xx Emy

Geef een reactie