Kerstoutfit voor hem

hvh-olymp-overhemd-christmas

Dé gezelligste maand van het jaar is aangebroken! Glühwein, sneeuw (hoop ik), kerstbomen, chocolademelk, kerstmarkten, lichtjes, marshmallows en kaarsjes; de kerstdagen staan weer voor de deur. En oh wat heb ik hier zin in. Sinterklaas was het land nog niet uit of ik heb direct een kerstboom gekocht. Een kleintje dat wel, want we hebben minder ruimte in de woonkamer met alle babyspullen 😉

Drukke periode

Hoe gezellig deze maand ook is, het is ook een hele drukke maand! Druk op werk, omdat iedereen kerstcadeautjes wilt kopen. Druk privé omdat we meerdere verjaardagen hebben. Maar ook druk omdat we de invulling van de kerstdagen moeten regelen. Waar gaan we het vieren, wat gaan we precies doen, wat gaan we eten, gaan we lootjes trekken of gewoon cadeautjes doen en natuurlijk wat wordt onze kerstoutfit.

hvh-stockingsDe invulling van de dagen vind ik wel altijd het leukste om te bedenken. Dit jaar wordt het één dag gourmetten mét lootjes bij mijn schoonzusje en één dag een diner bij ons thuis met cadeautjes. Hoe gezellig ik dit ook allemaal vind het is wel elke keer zoeken naar ‘tijd’! Extra werken, een baby erbij.. wanneer ga ik de komende 2 weken wat regelen?! Naast het eten inkopen, cadeautjes kopen en inpakken, moeten er natuurlijk ook nog kerstoutfits gescoord worden.

Christmas gift; Kerstoutfit voor de man

Op één of andere manier heeft de vrouw een ruime keus aan kledingstukken voor haar kerstoutfit. Wordt het een broek, een jurk of een rok. Hierdoor zijn zij ook vaak langer aan het shoppen dan de man. Want laten we wel stellen, een kerstoutfit voor een man bestaat meestal uit een broek en een overhemd. Simpel zou je zeggen. Maar laat het vinden van het juiste overhemd nou best wel eens een gedoe zijn.

Gelukkig kan je dan terecht bij de overhemden van Hemd voor hem. Hier vind je zoveel verschillende merken en modellen overhemden; voor de hele slanke man tot wel 6XL, voor de kleine man tot de man die extra lange mouwen nodig heeft. Iedere man kan hier dus slagen óf jij kan hier slagen vóór je man, vriend, vader 😉 Want hoe tof is het om een mooi overhemd cadeau te geven of te krijgen.

hvh-overhemd-white-feest-kerstoutfitGeef hem een overhemd van Calvin Klein of Venti. Of wat dacht je van het bekende merk Olymp. De collectie van Hemd voor hem bestaat uit vier verschillende pasvormen: de Luxor Comfort Fit met een ruime pasvorm, de Luxor Modern Fit overhemden die licht getailleerd zijn, de Level 5 shirts met een strakke Slim Fit pasvorm van zachte stretch wat ideaal is voor de moderne slanke man. En voor de hele slanke mannen heeft Olymp de lijn No. 6, deze overhemden zijn nog strakker getailleerd. Mijn favorieten zijn de Luxor Modern fit en de Level 5 shirts. En last but not least, het zijn strijkvrije overhemden, dat is toch zowel een cadeautje voor hem als voor jou, als hij niet strijkt dan he hihi.

 

#Advertorial

Speciaal voor jou

Geef een reactie